Share |

Valman blogi

Tervehdykset

Terveisiä avannosta!Mummi  25.2.2014 17:08
KennelneuvontakäyntiPauliina, Hippu ja Hurri  15.8.2012 18:10
Hurri aiheuttaa harmaita hiuksiaAlli ja sen Veli  9.12.2011 8:21
Hurri aiheuttaa harmaita hiuksiaKirsi  14.11.2011 18:36
Hurri aiheuttaa harmaita hiuksiaHannele Rautomäki  9.11.2011 12:01

Survival juttuja!

Share |

Keskiviikko 24.7.2013 klo 23:02 - Valma


Moikka,

täytyypäs kertoa teille muutama jutska pitkästä aikaa. Ensinnäkin mut on streriloitu... No joo. Se oli joku äidin idea kun meille muutti yksi uusi tyyppi, Isabella. Isabella syntyi täällä meillä ja mut pistettiin silloin evakkoon mummolaan. Katsokaas kun mä en kauheesti tykkää että meille tulee mitään narttukoiria tänne huushollaamaan. Isabella jäi oikeastaan puolivahingoissa meille (niin äiti ainakin väittää iskälle). Isabella on sopivasti meidän perheen värinen, niin se sai jäädä. Äiti väittää että se on ihan lupaava nassikka ajatellen näyttelyitä ja jalostusta, mutta minusta se on ihan pölkkypää. Kai se vieläkin antaisi Isabellan jollekkin joka olis hullun innsotunut näyttelyistä ja luolailusta ja jolla olisi ennestään jo russelikoira että tietäsi mihin ryhtyis?

No oikeesti Isabella on minusta aika mukava, steriloinnin jälkeen minusta on mukava äidillisesti opastaa sitä kuinka meidän perheen Halle laitetaan ojennukseen. Halle on parasta pitää hiukan jöössä tässä talossa, koska sen on parempi totella mua ja Isabellaa. Isabella osaa jo aika hyvin komentaa Hallea, jos Halle yrittää komentaa sitä, niin minä menen väliin niin ettei se vaan luule että olis muka joku pomo täällä?

 

isis_4_kk_0052.jpg

Isabella kun se oli 4kk.

 

Niin se mun oikea juttu! Meidän ja naapureiden välillä on korkea aita. Se on ihan järkevää koska naapurissa asuu kolme venäjänvinttikoiraa. Halle on keksinyt sellaisen pelin, että kun ne vinttarit on pihalla, se menee haukkumaan aidalle ja juoksee siinä niiden edessä "vieheenä". Vinttarit tietty innostuu siitä ja sit ne juoksevat kaikki kilpaa.

Mä menin sitten kerran katsomaan sitä tuohua lähempää. Ihan vahingossa menin liian lähelle niin että putkahdinkin aidan alta toiselle puolelle suoraan "surman suuhun". Äiti oli onneksi juuri kieltämässä Hallea ovelta ja kuuli mun vinkauksen. Se luuli että Halle oli törmännyt muhun. Äiti ei kuitenkaan ollut siitä huolissaan vaan se oli muuten raivona Hallelle kun se haukkuminen on niin ärsyttävää. Onneksi äiti tuli hakemaan Hallea pois ja samaan aikaan naapuri tuli ilmoittamaan että joku, eli mä, makaa aidan vieressä liikkumattomana tassut kohti taivasta. Mua ei silloin naurattanut kamalasti, koska pelkäsin henkeni kaupalla. Sitten mut nostettiin syliin ja äiti sai mua aidan toiselta puolelta kiinni ja mut pelastettiin. Silloin mä kyllä vielä murisin ja näytin vinttareille pitkää nokkaa. Ne meinas vielä haukata mun perään.

Tässä tulee teille sitten vinkki. Jos joskus joudut isojen vinttareiden eteen "vahingossa", näyttele koullutta tai ne syö sut. Tietty on hyvä jos joku muu näyttelee sitä viehettä sillä aikaa niiden edessä, ne vinttarit on meinaan hulluna kaiken juoksevan ja valkoisen perään.

Muuten meillä on täällä kaikki mukavasti ja tavallisesti.

T. Valmakoira

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini