Share |

Valman blogi

Tervehdykset

Terveisiä avannosta!Mummi  25.2.2014 17:08
KennelneuvontakäyntiPauliina, Hippu ja Hurri  15.8.2012 18:10
Hurri aiheuttaa harmaita hiuksiaAlli ja sen Veli  9.12.2011 8:21
Hurri aiheuttaa harmaita hiuksiaKirsi  14.11.2011 18:36
Hurri aiheuttaa harmaita hiuksiaHannele Rautomäki  9.11.2011 12:01

Kennelneuvontakäynti

Share |

Tiistai 14.8.2012 - Valmakoira


Moikka pitkästä aikaa! Meille pöllähti tänään Kennelneuvoja aivan yllätysvisiitille. Me tietysti karattiin Hallen kanssa oven välistä ja mentiin pihalle tervehtimään sitä Kennelneuvojaa ja hypittiin sen päälle. Äiti komensi mut sisään ja arvatkaa mitä? Minä tottelen nykyään! Halle ei totellut ja äiti meni hakemaan sille palan kinkkua, niin Halle olikin mennyt sillä välin sen kennelneuvojan autoon sisälle.

Meillä ei Hallen kanssa ole mitään valitettavaa taikka salattavaa meidän äidistä ja niinpä istuin äidin viereen keittiönpöydän ääreen ja kuuntelin mitä se  kennelneuvojan kanssa jutteli. Ne kävi myös tarkastamassa meidän takapihan ja muutenkin kaikki jutut. Kauheen hyvä, että takapihan aitaus oli vihdoinkin valmistunut!

Muutenkin meillä oli juuri saatu eteisen ja olkkarin tapetoinnit valmiiksi ja matotkin oli juuri viety pesulaan. Äiti oli saanut sisustettua eteisen valmiiksi.

Tiiua pikkusen harmitti kun se täti tuli just kun äiti oli luvannut koota Tiiun uuden sängyn. Se sanoi sille tädille: "Saanks mä kysyä sulta yhden kysymyksen?" Kennelneuvoja vastasi: "Kysy vaan." Tiiu jatkoi: "Niin voisiks sä lähtee?"

Muuten kuulkaa vuosi on mennyt rattoisasti, terveitä ollaan oltu. Verijälki harrastusta ollaan hiukan kokeiltu ja ensimmäiseen kokeeseen olen viikonloppuna menossa. Luonnetestin mä kuitenkin reputin, kun minusta on ihan hölmö ajatus mennä takaisin sellaiseen paikkaan jossa minut on ensin säikäytetty pahanpäiväisesti?! MH-luonnekuvaus oli minusta paljon kivempi ja se me oltiinkin suoritettu äidin kaa jo aiemmin. Minä en todellakaan ole mikään suojelukoira, vaan hyvin oman arvoni tunteva, itsenäinen tunteva otus joka tekee just niinkun mua itteeni huvittaa milloin huvittaa jne. 

Tästä linkistä pääset katsomaan meidän Kennelneuvonta paperin.

(Tuo pentueiden määrä Kennelissä oli hiukan sekava. Dirtdigger`s Kennelissä on Jonnan kasvattamia pentueita yksistään 7kpl:tta, äitin ja Jonnan yhteisiä pentueita on 3 kpl:tta ja yksin äidin kasvattamia on 1 kpl. Kennelnimen alla on kokonaisuudessaa 11 pentuetta joissa äiti on ollut kasvattajana neljässä. Ensimmäinen Dirtdigger`s pentue näki päivänvalon vuonna 2003 ja ensimmäinen jossa äiti on mukana näki päivänvalon 2009. Tämä tarkennuksena kun tuo on lomakkeessa nyt hiukan epäselvästi ilmaistuna).

Muita kuulumisia sitten vielä sen verran, että Meidän Halle oli Juniorhandler kilpailussa Porissa Emma Beckinghamin kanssa ja Emma sijoittuikin hienosti BIS 2 juniorhandleriksi. Ne kehui meidän Hallea "täydelliseksi näyttelykoiraksi", kun Halle on sellanen kiltti ja tykkää matkustella ja olla paikassa jossa on muitakin. Halle on mahtava seuramies.

pori_kv_2012_emma_ja_halle_bis2.jpg

Emma ja Halle kuumassa Porissa.

 

Ollaan me myös mökkeilty kesälomalla ja siellä oli sitten vähän coolimpaa!

 

575956_10151044346162280_1478780668_n.jpg

Valmakoira veneilemässä

Avainsanat: Kennelneuvontakäynti


Kommentit

15.8.2012 18:10  Pauliina, Hippu ja Hurri

Hienoa, Valma, että bloggaat taas! Taisitte hurmata sen kennelneuvojan ihan tyystin, kun noin hienoja papereita laittaa...! Ja Tiiun kysymys oli kyllä lyömätön! :D


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini